Duurzame oplossing

Duurzame energie.... Natuurlijk!

Goedvree Installatietechniek heeft de afgelopen jaren kennis opgedaan en zich gespecialiseerd in Duurzame Energietechnieken. Wij plaatsen zonnepanelen voor uw elektriciteitsopwekking, zonneboilers voor uw warmwaterbereiding, warmte- en luchtwarmtepompen voor uw klimaatinstallatie.

Goedvree Installatietechniek biedt u een groene toekomst én een aantrekkelijk rendement op uw investering. Natuurlijk gebuiken wij gecertificeerde componenten zodat u zeker bent van de beste kwaliteit.

Zonne PV-panelen, voor duurzame elektriciteit opwekking
Goedvree Installatietechniek zet zonne-energie via zonnepanelen zo efficiënt mogelijk om in stroom. Van zonlicht via duurzame zonnepanelen naar eigen gebruik en terug levering. Voor zowel de particuliere als de industriële sector.

Voor het opwekken van stroom zijn er zonnepanelen die zelfs in de winter nog zonnestroom produceren. Natuurlijk leveren we alleen materialen van de beste fabrikanten van zonnepanelen uit Europa en Azië.

Zonneboilers voor duurzame warmwaterbereiding
Fossiele brandstoffen zijn eindig en worden steeds kostbaarder. Goedvree Installatietechniek adviseert u graag over de mogelijkheden voor duurzame warmwaterbereiding middels de toepassing van zonnecollectoren.

Wij leveren de modernste techniek in zonnecollectoren in combinatie met ouderwetse service en vakmanschap.

Warmtepompen, voor duurzame klimaatinstallaties
Goedvree Installatietechniek adviseert u graag over de mogelijkheden van een warmtepomp. Door
het toepassen van een warmtepompsysteem kunt u voldoen aan de energieprestatie eis met het voordeel van minder CO2-uitstoot.

Goedvree Installatietetchniek voorziet u graag in advies voor een warmtepomp in combinatie met een bronsysteem voor de toepassingsgebeiden:
• Ruimte verwarming
• Ruimte koeling
• Tapwater verwarming
• Proceswater verwarming
• Zwembadverwarming

Pellet Verwarming, Biomassa voor uw centrale verwarming
Goedvree Installatietechniek biedt u met een Pellet cv installatie forse besparingsmogelijkheden op uw stookkosten. Daarom gaan steeds meer bedrijven, instellingen en huishoudens over op het stoken met biomassa. Biomassa in de vorm van pellets is de meest gebruikte vorm, pellets zijn schoon, voordelig, stofvrij en goed verkrijgbaar. Voor zeer grote installaties wordt vaak gebruik gemaakt van houtsnippers.

Door de perfecte dosering van de pellets, brandt een pelletkachel optimaal met een zeer hoog rendement. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, hebben deze een hogere energie-waarde dan een blok hout.
De pelletkachels kunnen al dan niet gekoppeld worden op uw bestaande cv-installatie. Over de diverse mogelijkheden informeren wij u graag.

Verwarming met Pelletkachels als sfeerverwarming
Goedvree Installatietechniek biedt naast grotere installatie`s eveneens diverse pelletkachels voor ruimte verwarming. Hierdoor mag de kachel gezien worden en is deze een aanwinst in uw woonkamer.

 

Kwaliteit en uitstekende service
Duurzaam.... Natuurlijk!
-