Dakbedekking

Goedvree DE dakdekker !

Goedvree Installatietechniek is een allround dakdekkersbedrijf en gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van verschillende soorten dakbedekking, schoorsteenrenovatie, lood- en zinkwerken. Feitelijk alles op en rondom het dak.

Dakrenovatie
Goedvree Installatietechniek is een specialist voor dakrenovatie of vervangen van bestaande daken van uw garage, erker, uitbouw of bedrijfshal. Bij dakrenovatie gaat het om maatwerkprojecten die vragen om een hoge mate van kennis en ervaring. Een kwaliteitsgerichte dakdekker als Goedvree Installatietechniek is daarvoor de aangewezen partner.

Wij streven bij renovatieprojecten van b.v. woonhuizen, oude boerderijen, villa`s, kantoorpanden en fabriekshallen altijd naar een totaaloplossing. Dit betekent dat we naast het werken met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking altijd de volgende overwegingen meenemen:

  • Past het nieuwe dak esthetisch bij het bestaande pand.
  • Kunnen nieuwe technieken of materialen zorgen voor meer thermische of akoestische isolatie.
  • Welke oplossing is het meest onderhoudsvriendelijk.
  • Welke materialen passen binnen een duurzame oplossing.

Goedvree Installatietechniek is een specialist op het gebied van bitumendaken. Hierbij wordt uw dak bedekt met app of sbs brandrollen met of zonder isolatie, die door middel van de brandtechniek worden aangebracht.   

Ook kan Goedvree Installatietechniek uw dak voorzien van een kunststof dakbedekking. Hierbij wordt uw dak voorzien van een kunststof laag die door föhntechniek wordt aangebracht.

Zink- en koperwerk
Goedvree Installatietechniek verzorgt ook zink- en koperen afdekkingen Deze siermetalen worden steeds vaker toegepast, vaak vanwege de authentieke uitstraling. Het verwerken van zink en koper in de bouw vraagt echter om vakmanschap uitgevoerd door specialisten. Bij Goedvree Installatietechniek is het vakmanschap voor het bewerken van koper en zink nog altijd volop aanwezig. Ook over de eigenschappen en de diverse soorten metalen kunnen wij u alles vertellen.

Zetwerk op maat                                                                                                                                         
Bij renovatie, reparatie of periodiek onderhoud van zinken of koperen goten en daken bent u bij ons aan het juiste adres. Een lekkende dakgoot, losgeraakte bekleding of een compleet regenafvoersysteem vervangen? Onze vakmensen maken dat graag voor u in orde. Zetwerk in zink en koper kunnen wij op maat maken in onze eigen zetterij.

Zink en koper in vele vormen                                                                                                                
Een dakgoot en/of hemelwaterafvoer kan duurzaam uitgevoerd worden in zink of koper. Ook zijn deze siermetalen uitermate geschikt als dakbedekking of om boeiboorden te maken, zeker bij speciale vormen. Zowel hellende als platte daken maar ook gebogen daken kunnen namelijk uitstekend worden voorzien van zetwerk in zink of koper.

Lekkage en reparaties:
Een storing aan uw dak of waterschade door een lekkage; geen klus is te klein voor Goedvree installatietechniek. U kunt ons bellen voor al uw problemen met uw dakbedekking. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar!

 

 

Kwaliteit en uitstekende service
Duurzaam.... Natuurlijk!
-